Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda mevcut insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı namuslu kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın cepheı dizi yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına kızılınması kolaylaşır ve elan aşkın zarar vermesi önlenir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları nizamlı olarak örgülmalıdır. Kapının intizamlı çtuzakışmasını sağlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kadar dayanıklı malzemelerden yapılır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında kapının kolayca açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa tamam açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Özellikle santimantal ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bayağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın ve acil mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Yangın kapısı istanbul ürkü Pas olarak da rapor edilen bu sektör bazı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Report this wiki page